What Makes A Great Race Horse

 

Fulblodshestens egenskaber.

Denne video er lavet af den irske galopindustri, som er en af de førende lande i verden når det kommer til galopsport. Den beskriver hvad det er, der gør en god væddeløbshest. Se den så du kan få bedre kendskab til, hvad du skal kigge efter når du er til galop, for selv at kunne vælge en vinder.

How To Pick A Winner.

Denne Video er produceret af den Irlandske galopindustri, og beskriver hvilke grundfaktorer, der er vigtige at vide noget om, for at kunne vurdere om en hest har en chance for at vinde. Begreberne der bliver talt om i videoen er selvfølgelig på engelsk, og refererer derfor også til engelske mål og termer indenfor galopsporten. Grundlæggende er systemerne dog de samme i Skandinavien såvel som på Klampenborg Galopbane, og der stadig de samme ting man skal vide noget om. Fuldblod er fuldblod!

Se den og øg dine chancer for at vinde. Man får også en sjovere oplevelse ud af at være til galop desto mere man ved om sporten. God fornøjelse.

Preparing For A Race

Galophesten backstage

Denne video er lavet af den irske galopindustri, men fortæller meget fint om alle forberedelserne der går forud for, at få en hest klar til løb. Ligefra træning, tests, transport og selve forberedelser på løbsdagen.

© 2013 Scandinavian Race Media. Webmaster & Layout: Martin Svaneborg. Sceneindgangen Studios

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now